Ik beschik over een aanstekelijk enthousiasme en een continue drang naar verbetering en blijven leren. Ik haal enorme voldoening uit het leren kennen van nieuwe mensen, wederzijds respect opbouwen en gemeenschappelijke interesses ontdekken.

Ik (h)erken de verschillen tussen mensen en ga instinctief op zoek naar ieders sterktes om zo teamwerk te optimaliseren. In de overtuiging dat we niet allemaal gelijk zijn maar wel gelijkwaardig, wil ik iedereen met zijn/haar eigenheid betrekken in de groep.

Mijn levensmotto luidt trouwens als het Afrikaanse spreekwoord “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”.

Heldere communicator en sterke coördinator, sterk in problem solving, projectmanagement, coaching, direct marketing, marketingcommunicatie en copywriting. Ik werk precies, zorgzaam en ben een doener.

Dankzij mijn ervaring in o.a. direct marketing, databasebeheer & personalisatie, (online) communicatie, copywriting, fondsenwerving en eventorganisatie krijg je niet alleen een vlotte pen, maar ook hands-on ondersteuning in je communicatieprojecten.

 

Meer weten?

Mijn cv